PIZZA PASSARELLA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2161 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Passarella. Meer weten? Ontdek meer

28 feb 2024 om 9:06 hebben zeker 1,5 uur gewacht terwijl er gezegd werd dat het binnen 20-30 min bezorgd zou worden, zeker 8 gebeld waar de bestelling bleef . kwaliteit zeer slecht en half koud
28 feb 2024 om 2:24 snel en t eten smaakte goed
25 feb 2024 om 21:04 Bedtel daar niet meer
24 feb 2024 om 11:38 Pizza was zo zout niet te vreten en chickenburger is gewoon zo een Mekka Food burger/frikandel Oplichters Tfoe
21 feb 2024 om 9:33 K heb beter ervaren dan deze keer
20 feb 2024 om 6:37 Eten is altijd lekker!! Netjes en op tijd bezorgd.
19 feb 2024 om 4:02 Gwen lekkere eten.
14 feb 2024 om 8:46 je krijgt geen 5 sterren dit omdat ik extra betaald heb voor de ananas en die niet heb gekregen op mijn Calcone pizza, verder was de smaak en snelheid ok,
13 feb 2024 om 21:49 Normaal redelijk goed eten, maar vandaag.... Wollah broer lijkt of je mij izan hebt gegeven met iwoen. Mijn beloet doet erdoor pijn pfffff
7 feb 2024 om 10:40 Burger broodje was nat.. en viel helemaal uit elkaar. verder friet wel oké en de hotwings waren best vettig.. Verder prima bezorging en vast wel lekkere pizza’s!
4 feb 2024 om 22:16 Lekker eten
2 feb 2024 om 19:55 Het was heerlijk , dit is mijn derde bestelling van verschillende pizza’s elke keer en je kan proeven dat het met zorg en liefde is gemaakt . De deeg is zo super precies goed en zoiets heb ik alleen in Spanje en Italië kunnen proeven en nu in ned