PIZZA PASSARELLA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2218 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Passarella. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2024 om 11:32 Pizza was niet heel warm meer maar wel lekker en goed belegd
23 jun 2024 om 22:38 Bestelde eten voor specifiek 8uur. Het was er al om half 8. Ik was nog niet thuis. Bezorger stond er 15 min later nog steeds met inmiddels koud eten. Restaurant belde mij boos op. Hun fout en ik had koud eten.
21 jun 2024 om 17:27 Heerlijke warme pizza en snel geleverd ! Zelfs gratis saus erbij gekregen
15 jun 2024 om 16:47 Soms hebben ze geen zin. Hoe kan je nou ananas vergeten. Staat groote letters er op. waarom werk je als je geen zin hebt..
14 jun 2024 om 9:28 We wonen er 5 min vanaf Burger en pizza waren koud maar wel lekker Pasta was heet maar proefde alsof het gekookt was in schoonmaakmiddel
11 jun 2024 om 19:30 We wonen er dichtbij in de buurt. Het eten was koud. En de patat was niet te eten net of het frituurvet er al weken in zit.
10 jun 2024 om 23:44 Snellllll
4 jun 2024 om 22:21 Pizza was lauw en bezorging kan sneller maaaaar ga hier zeker vaker bestellen want de pizza was wel echt lekker en goeie prijs, aanradertje
29 mei 2024 om 2:55 Lekker eten, snel geleverd patat was nog heet
27 mei 2024 om 9:25 zitten 500 m van mn huis en die eten was koud. Dat is toch dramatisch
26 mei 2024 om 10:06 Laat bezorgd maar de pizza was nog warm en erg lekker..
25 mei 2024 om 22:11 Kapsalon weinig patat en helemaal slap was niet heel warm en de Turkse pizza was gewoon koud.