PIZZA PASSARELLA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1887 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Passarella. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 9:44 Sorry to say that but he deserves completely no stars, i got bad pizza after I waited long,arrived cold and dry , I tried to warm it but still dry , pizza without cheese is not pizza actually .Just want to inform u man that making pizza is not for u
2 okt 2022 om 1:27 Zat geen ham op ham kaas tosti, dan mis je toch al 50%. Zat geen sambal op turkse pizza met sambal. En veeeeeel te veeeeel sambal op de kapsalons. Deze voel ik morgen ochtend nog wel.
30 sep 2022 om 3:25 Snelle levering, warm ook. Aardige bezorger. Makkelijke bestelling. Ga zo door!
29 sep 2022 om 18:38 Heb een vaste klant , 3 uur moeten wachten op 2 pizza’s en vervolgens worden er 3 dozen aangeleverd waarvan 1 leeg is . Echt jammer dit
29 sep 2022 om 2:52 Makkelijk te ^bestellen. Superaardige bezorger. Snel bezorgd.
27 sep 2022 om 2:02 Optijd bezorgd en lekker eten
24 sep 2022 om 21:57 Bestelling is nooit aangekomen had net besteld voor sluit maar heb wel kunnen bestellen. als het restaurant besloot om niet te bezorgen hadden ik gebeld moeten worden, maar nee. blijven wachten en niks na een paar uur maar ergens anders besteld
18 sep 2022 om 22:10 Er is niet bezorgd wat we besteld hebben. Gebeld met het bedrijf maar ze weigeren om het juiste komen brengen. Ik zou teruggebeld worden maar ook dat is niet gebeurt. Hele slechte service
4 sep 2022 om 2:41 Verschrikkelijk! 120 minuten op mijn eten moeten wachten en het leek alsof de pizza uit de koelkast kwam.
2 sep 2022 om 17:52 Behoorlijk lang op me eten moeten wachten indicatie klopte niet. Me eten was koud, en ik ben geen moeilijke eter. Maar het was gewoon niet te eten. Kipnuggets waren taai, en gemengde kapsalon was droog. Zonde maar heb het weg gegooid.
29 aug 2022 om 2:47 Top eten!
29 aug 2022 om 0:15 Top eten