PIZZA PASSARELLA

PIZZA PASSARELLA Pizza en Pasta's - Kwaliteit is onze zorg

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1823 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Passarella. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 12:54 Lang moeten wachten op het eten Eten was ontiegelijk koud en bestelling klopte niet. Na contact te hebben gehad met het restaurant zei de man aan de telefoon dat er een nieuwe aan zou komen, dit is helaas nooit meer gebeurd. Slechte zaak
13 mei 2022 om 20:41 Top
10 mei 2022 om 2:35 Pizza was heerlijk en warm
7 mei 2022 om 16:18 Ik woon een kilometer van een pizzeria en wacht een uur op een bestelling. ik raad het niet aan
7 mei 2022 om 12:41 Lekker!
7 mei 2022 om 3:13 Pizza niet te vreten koud als ik weet niet wat terwijl ik er 5 minuten vandaan woon en het duurde 2 uur voordat ze er waren kreeg ook nog de verkeerde drinken echt een flut tent geef je eigen mensen dit eten maar kijken of ze t te vreten vinden
29 apr 2022 om 3:45 Heerlijk!
29 apr 2022 om 3:36 Eten was er snel, en het was heel lekker!
25 apr 2022 om 22:30 Eten werd snel bezorgd, was heerlijk en warm en zeer vriendelijke bezorger. Zeer aangenaam verrast!
22 apr 2022 om 22:05 Was weer heerlijk
17 apr 2022 om 3:30 Nog nooit zo’n smerige kapsalon gehad ik eet nog liever colin echt slechte zaak maar wel goeie bezorging was zelfs na sluitingstijd nog aan het bezorgen Respect en vriendelijk we hadden geen geld voor fooi want ik ben 8 jaar maar toch nog bedankt saf